Langholt Mureren ApS tilbyder facaderenovering i Aalborg, Vodskov & Langholt omegn. Så synes du at din facade kunne trænge til en kærlig hånd, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad indebærer en facaderenovering?

Kort sagt er meningen med en facaderenovering at give sin gamle facade nyt liv igen. Facaden er typisk et meget udsat del af huset. Efter flere år i det danske vejr begynder facaderne at se nedslidte ud og falme i farven. Fugerne kan sågar begynde at krakelere hvis de udsættes af for meget fugt.

Vi tilbyder også microcement, hjælp til nyt badeværelse og ombygning

Fordele ved at renovere sin facade

Først og fremmest er renovering af husets facade et ansigtsløft der vil gøre vidunder for husets udseende og det vil derfor give et lang bedre førstehåndsindtryk.

For det andet styrker du facadens holdbarhed ved at renovere den. En grundig renovering vil gøre facaden mere modstandsdygtig overfor de stor mængder vand og vind vi kender fra det danske vejr. Ergo vil facaden holde i længere tid hvis du får foretaget facaderenovering regelmæssigt gennem årene.

Går du meget op i at gøre din bolig personlig, har du også muligheden for at sætte eget præg på boligens farve, hvis du ønsker det.

Forskellige metoder til facaderenovering

Når det kommer til facaderenovering er der flere måder at tilgå opgaven. Her er nogle af de typisk anvendte metoder:

Sandblæsning

Før arbejdet for alvor kan begynde skal facaden først gøres klar. Dette kan gøres via sandblæsning. Med sandblæsning fjerner vi resterende snavs, flager af maling, rust osv.

Efterisolering

Efter sandblæsningen kan man begynde at efterisolere omkring vinduer hvis der er mangel på det. Det er bedst at efterisolere på dette tidspunkt i processen, da det vil kunne ses hvis man venter til facaderenoveringen er udført. Vi anbefaler at man får tjekket om der er behov for efterisolering, da det vil gavne økonomisk på længere sigt.

Reparation af skader

Er der behov for udbedring af skader i fugerne eller andre reparationer, så gør vi det typisk før huset vandskures og males.

Vandskuring af facaden

Vandskuring er med til at beskytte facaden og styrke holdbarheden. Det udføres typisk efter facaden er blevet sandblæst for at gøre facaden ensartet og flot at se på.

Maling af facaden

Sidst men ikke mindst påføre vi malingen for at færdiggøre arbejdet. Her er der flere muligheder for farve og udtryk. Så man kan få et bestemt udtryk hvis man ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Skal vi stå for renoveringen af din facade? Så kontakt os i dag på tlf. 28 60 34 02 for en snak om din opgave. Du kan naturligvis også skrive til os, hvis det passer dig bedre. Vores e-mail er ian@langholtmureren.dk, men du kan også sende en besked via vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage hurtigst muligt og giver gerne et uforpligtende tilbud på din facaderenovering.

Kontakt os