Hvis du have opført vægge eller lagt gulv og ønsker at gøre det endelige produkt lidt mere moderne, så er microcement en fantastisk løsning. Med dette materiale får din gulve og vægge det unikke, rå og stilrene New Yorker look. Et utroligt simpelt udtryk der passer til langt de fleste boliger.

Få et uforpligtende tilbud

Microcement kan bruges i hele hjemmet

Det smarte ved microcement er at det passer til alle rum i hjemmet. Det rå udtryk passer til både badeværelset, køkkenet og stuen. Materialet kan samtidig bruges til alt fra gulv og væg til bordplader.

Som prikken over i’et kan du også vælge mellem et bredt udvalg af forskellige farver, lak og andre effekter. Du vil hurtigt se at det kun er fantasien der sætter grænser når det gælder mulighederne med dette vidunderlige materiale.

Microcement i badeværelset

Traditionelt har klinker været normen når man taler om gulvbelægning i badeværelset. Men forestiller man sig en løsning hvor man slipper for at rengøre fuger er det ikke så svært at forstå hvorfor microcement lige pludselig er blevet et populært alternativ i badeværelset.

Materialet kan som sagt benyttes til langt de fleste overflader. Så ønsker du et badeværelse med et mere råt materiale på gulvet, væggene og måske endda vasken. Så kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Microcement til stuen og køkkengulvet

I dag er det meget populært med et køkkenalrum. Problemet er dog nogle gange at finde et materiale der passer lige godt til stuen som det gør til køkkenet. Mange vælger at opgive kampen og få lavet en liste der separere f.eks. gulvtæppet og køkkengulvet. Men da microcement passer så godt til ethvert rum, kan du let og elegant hoppe over denne udfordring.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at hører mere om, hvad vi kan tilbyde og vores arbejde med microcement i Aalborg, Vodskov & Langholt omegn? Så kontakt os i dag på tlf. 28 60 34 02, e-mail ian@langholtmureren.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave så snart vi kan.

Kontakt os