Som murerfirma har vi naturligvis stor erfaring med nybyggeri. Så står du og har brug for hjælp til murværket skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi påtager gerne ansvaret for opføringen af dit nye hus. Er dit projekt af mindre omfang, som kun kræver en tilbygning kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Har du brug for hjælp til nybyggeri i Aalborg, Vodskov, Langholt eller andre nærliggende områder så står vi klar med kyndigt mandskab og kvalitetssikret arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved nybyggeri

Et af de største fordele ved et nybygget hus er at boligen lever op til alle nye klima- og energikrav. Du slipper derfor for at bekymre dig om du har gjort et godt køb, da energioptimeringen er i top.

Af denne grund er boligen også utrolig let at sælge igen. Så skulle i have behov for at flytte på et tidspunkt i fremtiden, kan i let komme af med huset til en rigtig god pris.

Nybyggeri med fokus på kvalitet

Hos Langholt Mureren ApS har vi i alle år bygget vores virksomhed på tilfredse kunder. Du kan derfor trygt overlade enhver mureropgave i vores kyndige hænder og regne med et godt resultat til en konkurrencedygtig pris. Vores fokus har altid været på at levere et produkt du som kunde kan være tilfreds med langt ud i fremtiden. Af den grund vil du aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få udført dit nybyggeri af en kyndig murer i dag

Ønsker du at vi skal stå for dit nybyggeri i Aalborg, Vodskov, Langholt eller andre omkringliggende områder. Så er du velkommen til at give os et kald på tlf. 28 60 34 02 i dag for en uforpligtende snak om din opgave og dets omfang.

Du kan selvfølgelig også skrive til os hvis det passer dig bedre. Vi er altid tilgængelige gennem kontaktformularen her på siden og vores direkte mail ian@langholtmureren.dk. Send os en besked med en beskrivelse af din opgave og kontakt information, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Kontakt os