Der er få ting der er lige så tilfredsstillende som et helt nyt badeværelse. Går du og drømmer om at få bygget et nyt badeværelse i Aalborg, Vodskov, eller Langholt omegn? Så står vi hos Langholt Mureren ApS klar til at hjælpe dig med byggeriet fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved et nyt badeværelse

Uanset om badeværelset er en renovering eller et komplet nybyggeri fra bunden, er der fordele at spotte. Dette kan være så simpelt som et flottere badeværelse og så praktisk som højere boligværdi. Vi har samlet nogle af de typiske fordele du kan forvente med dit nye badeværelse herunder så du kan få et bedre overblik.

  • Et flot moderne badeværelse efter dine ønsker. Hvis i får renoveret jeres badeværelse har i endelig muligheden for at sætte jeres eget præg på hvordan badeværelset skal se ud.
  • Ejendomsværdien øges typisk når der er tale om nybyggeri, tilbygninger og ombygninger. Men dette gælder især køkkener og badeværelser. Et nyt badeværelse er derfor også en klog investering i fremtiden, da det kan give flere penge i kassen, hvis i ønsker at flytte i fremtiden.
  • Med nye badeværelser får man også fordelen at alt er optimeret efter moderne regler og krav. Hvilket naturligvis også er en grund til den øgede ejendomsværdi.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelser kommer i mange forskellige udtryk og størrelser. Prisen kan derfor variere meget fra det ene projekt til det andet. Hvilke materialer / produkter skal der bruges i byggeriet? Hvad er opgavens omfang? Dette nogle af spørgsmålene der hænger i luften ved hver opgave. Når vi har et overblik og en idé om hvad opgaven indebære kan vi begynde at give en rimelig pris.

Kontakt os i dag for et tilbud på dit nye badeværelse

Ønsker du vores hjælp med byggeriet af dit nye badeværelse kan du kontakte os på tlf. 28 60 34 02 allerede i dag og få en snak om din opgave og dine behov dertil. Alternativt er vi også tilgængelige via e-mail. Du kan skrive en beskrivelse af din opgave til os enten via vores kontaktformular eller direkte til ian@langholtmureren.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan med et godt tilbud.

Kontakt os