Har du et hus, hvor du ikke kan udnytte arealet til det fuldeste kan det være at en ombygning er løsningen du står og mangler.

Ældre huse har ofte flere vægge end nyere huse. I moderne tider er det åbne hus nemlig blevet mere populært da man udnytter husets plads bedre og man har flere muligheder med hensyn til indretning. Går du og drømmer om at optimere det begrænsede areal du har i dit hus, så kontakt os i dag og få udarbejdet en løsning til en ombygning i dag.

Vi arbejder primært i Aalborg, Vodskov & Langholt omegn. Så står du og mangler en murer til din opgave så giv Langholt Mureren ApS et kald i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved en ombygning

Da meningen med en ombygning og renovering af huset typisk er at optimere et gammelt hus og modernisere det, er en typisk fordel at huset bliver mere attraktiv for andre købere hvis man skal sælge det i fremtiden. Af den grund kan du øge ejendomsprisen og det vil derfor være en god investering i det lange løb.

Afhængig af opgavens omfang, vil i også kunne mærke en praktisk forandring. I de fleste tilfælde vil en ombygning af et hus resultere i mere plads på samme areal, da pladsen bliver brugt meget bedre. Dette er typisk resultatet efter nedrivning af vægge, ommøblering og generel ændring i indretningen.

Ønsker du bogstaveligt talt mere plads og ikke blot en optimering af pladsen du allerede har, så kan vi også tilbyde hjælp med en tilbygning til huset.

Hvad koster en ombygning?

Afhængig af opgavens omfang vil prisen ændre sig gevaldigt. Skal hele huset renoveres eller ombygges vil det naturligvis koste langt mere end hvis det blot er et par lokaler der er tale om.

Ønsker du et tilbud på en tilbygning er du velkommen til at kontakte os på telefonen 28 60 34 02 for en uforpligtende snak om din opgave og dertil en konkurrencedygtig pris.

Alternativt kan du også sende os en detaljeret besked omkring din opgave via mail ian@langholtmureren.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på arbejdet.

Kontakt os