Hvis fugerne på dit hus har set bedre dage og begynder at smuldre ved let berøring eller der opstår huller og revner, bør du overveje at få udført omfugning af murværk på dit hus. Effekten af en omfugning undervurderes ofte før arbejdet er udført. Men ved huse der virkelig trænger til en omfugning, kan det endelige resultat være en ubeskrivelig forbedring.

Ønsker du vores hjælp med omfugning af murværk? Vi arbejder primært i Aalborg, Vodskov, Langholt og andre nærliggende områder. Så bor du nærheden og har brug for en dygtig murer, så tøv ikke med at kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor bør man få omfuget sit murværk?

Hvis der er revner, huller eller fugerne ser ud til at smuldre let, er det et tegn på at fugerne snart bør omfuges. Grunden til at man får udført omfugning af murværk er ret simpel. For det først ser boligen langt pænere ud. For det andet gør man det for at vedligeholde boligen. Der er ingen tvivl om at en bolig med dårlige fuger er mindre stabil og i dårligere stand end et hus med friske fuger.

Hvordan bliver fugerne nedslidt?

Fugerne er jo på frontlinjerne når det kommer til det danske vejr. Den voldsomme vind og konstante nedbør er især med til at forværre fugerne. Dette er naturligvis uundgåeligt for enhver husejer i lande som Danmark. Det er derfor vigtigt at få sine fuger genopfrisket når der er behov for det.

Processen for omfugning af murværk

Processen er forholdsvis simpel. Vi renser først facaden med sandblæsning (hvis det er nødvendigt). Efterfulgt skraber vi de gamle fuger ud og påføre vand til muren så mørtlen fæstner bedre. De tomme fuger fyldes derefter med en fugepistol. Til sidst finpudser vi arbejdet og fejer vi resterne væk.

Få et tilbud på omfugning af murværk

Har dit murværk set bedre dage? Så giv os et kald på 28 60 34 02 for en snak om opgaven. Alternativt kan du og skrive til vores e-mail ian@langholtmureren.dk eller benyt dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så snart vi kan, med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os