Hvis du mangler plads i huset, kan en tilbygning være lige den løsning du står og mangler. Har i brug for et nyt børneværelse, endnu et badeværelse, et kontor eller noget helt fjerde? Som murer har vi naturligvis stor erfaring med tilbygninger, og hvordan man inkorporere dem så den naturligt fletter sammen med boligen.

Har du brug for en dygtig og pålidelig murer der kan påtage din opgave, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi har hjulpet mange kunder med bl.a. tilbygninger i Aalborg, Vodskov & Langholt omegn så tøv ikke med at give os et kald.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er fordelene ved en tilbygning?

Fordelene ved at få tilbygget et nyt lokale til dit hjem er meget simple, og vi har samlet dem herunder for din bekvemmelighed.

  • Mere plads - Uanset hvilken type lokale du får bygget får du med garanti mere plads i huset. Hvilket give har stor værdi og glæde for jer og børnene.
  • Flere muligheder - Afhængig af hvordan din tilbygning skal bygges og hvilket formål det har, kan du ende ud et hus med langt flere muligheder med hensyn til indretning og bedre brug af pladsen generelt.
  • En god investering - Den største fordel man måske ikke tænker på med det samme, er forøgelsen i ejendomsværdien. Med en tilbygning tilføjer du mere areal til huset og det giver naturligvis en større værdi på huset hvilket er en utrolig god investering hvis i en dag beslutter jer for at flytte. Denne forhøjelse i ejendomsværdien er især bemærkelsesværdig hvis der er tale om nyt badeværelse eller køkken, da det er de dyreste lokaler at få renoveret.

Hvad koster en tilbygning?

Som så mange andre byggeprojekter kan det være svært at lokalisere en konkret pris før man har en konkret idé om opgavens omfang og materialerne der skal tages i brug. Ønsker du en pris på arbejdet, kan du altid kontakte os og få en snak om din opgave og de relevante detaljer. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os i dag

Bor du i nærheden af Aalborg, Vodskov eller Langholt og drømmer om at få tilbygget mere areal til huset? Så kontakt os i dag via tlf. 28 60 34 02, e-mail ian@langholtmureren.dk eller gennem vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os